lørdag 6. februar 2010

Nytt, konstruktivt bidrag!

Enda et nytt og konstruktivt bidrag til idémyldringen om hvordan vi skal gjøre norsk skole bedre. Mannen er forfatter, må vite, - og reiser, i følge artikkelen, rundt og holder foredrag for lærerstudenter.

Det er dessverre helg nå, så jeg må nok vente til mandag. Men, mandag morgen, uten ugrunnet opphold, som det heter på advokatspråket, tar jeg kontakt med DnBNOR og tilbyr mine tjenester. Jeg vil inngå i deres interne opplæringsprogram (de betaler vel godt?) med mitt oppsiktsvekkende foredrag: "Slutt å syte - Bankansatte må tåle å bli ranet!".

Dæven døtte - dette blir bra!

Jeg har allerede et nytt konsept klart: foredrag på Politihøyskolen!

4 kommentarer:

Juveria sa...

Herregud. Dette er jo katastrofalt! Jeg lurer på når Norge begynner å få bedre utdanningspolitikk og folk med vett inn i denne diskusjonen.

knut sa...

Et ikke helt sammenfallende, men likevel et noe liknende tilfelle for noen år tilbake: En tidligere narkoman fulgte en politimann rundt på norske skoler og "avslørte" omfattende narkobruk overalt i sin vei. Og veien rett inn i narkohelvetet gikk via den første halvlitern - da var det gjort! Hadde virkeligheten vært slik, hadde alle mine hyggelige russe-elever gjennom mange år vært på Plata i dag. Isteden er det store flertall av dem ute i hyggelige jobber og med barnevogn foran seg i fritida (jeg har truffet mange av dem). Nå viste det seg at det var ex-narkomanen som slet - han var visst ikke helt dopfri likevel der han reiste rundt og varslet dommedag. Moralen må være at skepsisen bør skjerpes overfor alle som løper rundt i skolene med sine ferdigsydde løsninger på dette og hint. Det må rett og slett være lov å stenge døra av og til. Og det kunne man kanskje gjort i dette tilfellet også...

www.knutmichelsen.no

Anonym sa...

Jeg tror jeg skal begynne å vise fingeren til agressive bilister og spytte på biler som spruter på meg stakkers syklist. Det må vel være lov det òg?

Ingar: sa...

Hei, Anonym!

Ikke vær beskjeden - spark inn frontruta! Husk: dette er "ditt språk"! Du prøver jo bare å si noe.